Item link attachement required Problem

0
Hello,

i have a transition which is there to choose an item from another project and by clicking ok the orchestration workflow should establish a two way no triggers link between both of them.

My current problem is, that when the form is opend, on the right top it is statin Item Link in a red font.
Furthermore if i choose the item i want to link it with and click ok it gives the following error:
One or more fields are invalid.
Item Link attachment required.

Does anyone know what may cause the problem here?
Edit: This only happens when i let the transition go from one state to another. It works if i connect the transition to excactly the same state again.

Thanks in advance, take a look at the attachement for a screenshot.

Kind regards
Attachments:

Accepted Answer

Tuesday, August 14 2018, 02:35 PM - #Permalink
0
I'm guessing that "Product Requirement" is a Relational field and in the Transition Options in Composer, the "Required attachment: Item Link" is selected.

The options under "Required Attachment" are available under the "Actions" dropdown on the form, provided that you haven't disabled any of them. You can can do that in Composer on the Form's "Tool Bar" menu.

I'm also guessing you're using the "Product Requirement" field in the orchestration. That's what you want to require in the Transition. Required Fields are different from Required Attachments. Attachments appear in the "Attachments" tab.

Try making that field required on the transition and disable the "Required Attachment".
The reply is currently minimized Show
Responses (2)
  • Accepted Answer

    Friday, August 17 2018, 03:40 AM - #Permalink
    0
    Hello there, I believe your blog might be having internet browser compatibility problems. Whenever I take a look at your web site in Safari, it looks fine but when opening in IE, it has some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads up! Other than that, great site!
    addicting games
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Friday, August 17 2018, 04:33 AM - #Permalink
    0
    Paul Thompson wrote:

    I'm guessing that "Product Requirement" is a Relational field and in the Transition Options in Composer, the "Required attachment: Item Link" is selected.

    The options under "Required Attachment" are available under the "Actions" dropdown on the form, provided that you haven't disabled any of them. You can can do that in Composer on the Form's "Tool Bar" menu.

    I'm also guessing you're using the "Product Requirement" field in the orchestration. That's what you want to require in the Transition. Required Fields are different from Required Attachments. Attachments appear in the "Attachments" tab.

    Try making that field required on the transition and disable the "Required Attachment".


    Hey,

    I just checked the transition and the required attachements are set to . Besides that, i did set the Product Requirement field to required, which made the item link message disappear. So it is working now. Thanks for your in detail answer though!!
    • Paul Thompson
      more than a month ago
      Can you please flag response as "accepted answer"? Thx!
    The reply is currently minimized Show
Your Reply

Recent Tweets