Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 1005

bmccoll1
bmccoll1
Offline
0
SBM Suite v2009, Release 4.01 is what we're on.

I have a user that all of a sudden has no transition buttons shown to him when he goes to a specific workflow in TeamTrack and clicks on any available ticket. I haven't changed any of his permissions in TeamTrack or altered the groups that he's a member of or anything else permission-wise.

I can login to TeamTrack as others in the office that have basically the identical position in the company that this one particular user has, go into the same workflow, and all expected transition buttons are presented to the other users.

Thoughts as to what I need to check here?
Responses (4)
  • Accepted Answer

    Thursday, August 22 2013, 09:56 AM - #Permalink
    0
    even though privs not changed go pull up his user in admin and double check the privs - transition if owner - transition of sec owner - transition all items etc just to double check
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    bmccoll1
    bmccoll1
    Offline
    Thursday, August 22 2013, 09:59 AM - #Permalink
    0
    Mike: Thanks for the suggestion. I'll look into this now regarding the privileges and will post back here as to what I find.
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Thursday, August 22 2013, 10:08 AM - #Permalink
    0
    good luck
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Thursday, August 22 2013, 08:11 PM - #Permalink
    0
    If the user needs to be Owner to transition, verify that the user is Owner or Secondary of the ticket(s) in question.

    As a test, update (as an admin and don't change anything) an item the user can't transition, then see if user can then transition it.
    The reply is currently minimized Show
Your Reply